Where To Fit Ground Cable For Amp?

Random Caddy chat.
Not the place for sale or wanted topics.
RavG99
Caddy2k Groupie
Posts: 7
Joined: Wed Jan 21, 2015 3:53 pm
Engine size/power: 2.0 SDI (70bhp)

Where To Fit Ground Cable For Amp?

Postby RavG99 » Tue May 26, 2015 9:13 pm

Hi Guys

Im going to be wiring my amp soon in the caddy. Oh yeah i bought a Caddy 2011 MK3 and love it.

My question is where is the best place to ground the caddy which doesn't require drilling. As in is there any pre existing nut/bolt/hole i can use?

Thanks Guys

mkvanman
Hyper Poster
Posts: 1518
Joined: Sun Apr 15, 2012 12:30 pm
Engine size/power: 1.6 CR TDI (75bhp)
Location: Milton Keynes

Re: Where To Fit Ground Cable For Amp?

Postby mkvanman » Tue May 26, 2015 9:21 pm

I used a wing bolt for a ground.

User avatar
Sportliner
200BHP+
Posts: 291
Joined: Wed Apr 17, 2013 7:13 am
Engine size/power: 2.0 CR TDI (140bhp)
Location: Midlands

Re: Where To Fit Ground Cable For Amp?

Postby Sportliner » Wed May 27, 2015 6:46 am

RavG99 wrote:Hi Guys

Im going to be wiring my amp soon in the caddy. Oh yeah i bought a Caddy 2011 MK3 and love it.

My question is where is the best place to ground the caddy which doesn't require drilling. As in is there any pre existing nut/bolt/hole i can use?

Thanks Guys
I used one of the seat bracket bolts as my amp is under the seat.


Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 4 guests