How do you fit auto lights switch

Random Caddy chat.
Not the place for sale or wanted topics.
OzzyCar
Caddy2k Groupie
Posts: 7
Joined: Tue Dec 25, 2018 4:56 pm
Engine size/power: 2.0 CR TDI (108bhp)

Re: RE: Re: How do you fit auto lights switch

Post by OzzyCar » Thu Jan 03, 2019 10:02 pm

shanky887614 wrote:
Sun Sep 25, 2016 9:54 am
there is two ways to do it.

the aftermarket way requires no coding.

the oem route gives you auto lights and auto wipers.

**
Hi Shanky, would be interested the OEM way of retrofitting Auto vipers/headlights, since I have a crack on my standard windscreen.
Would you be able to give me a short link or guide me where to run to get it done?
Since I'm a newbee I have no access to the technical section, hence me spamming the categories coming up as available:))

Bionicman
Twin Turbo poster
Posts: 351
Joined: Tue Aug 15, 2017 5:13 pm
Engine size/power: 2.0 TDI (140bhp)
Location: Beverley

Re: How do you fit auto lights switch

Post by Bionicman » Thu Jan 03, 2019 10:35 pm

DHD wrote:
Sun Oct 16, 2016 9:16 pm
A very handy mod for those who can't tell that it's getting dark.
Got to agree with you there mate, that and the auto wipe function.

andyreflexsilver
Caddy2k Groupie
Posts: 26
Joined: Mon Dec 31, 2018 8:26 pm

Re: How do you fit auto lights switch

Post by andyreflexsilver » Tue Jan 08, 2019 8:41 pm

Anybody have the part number for retrofit kit for auto lights and sensor?


Sent from my iPhone using Tapatalk

OzzyCar
Caddy2k Groupie
Posts: 7
Joined: Tue Dec 25, 2018 4:56 pm
Engine size/power: 2.0 CR TDI (108bhp)

Re: How do you fit auto lights switch

Post by OzzyCar » Wed Jan 09, 2019 12:50 pm

I would be very interested in the same as just got my cracked windscreen replaced with a screen for auto lights-wipers :)

Post Reply