Horn not working...mot looming!!

Random Caddy chat.
Not the place for sale or wanted topics.
subdub
100BHP+
Posts: 106
Joined: Sun Oct 30, 2011 7:37 pm
Engine size/power: 1.0 TSI (100bhp)

Horn not working...mot looming!!

Post by subdub » Fri Jan 11, 2019 2:45 pm

Hi guys, since fitting my mfsw i have lost the horn....oooer misses. I have done a bit of reading...do i need to modify the loom at all? Its a 2014 it had no mfsw before. Everthing works apart from the horn. Thanks for any help.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk


claudiu2s
Caddy Fan
Posts: 99
Joined: Sun Sep 17, 2017 9:30 pm
Engine size/power: 2.0 CR TDI (138bhp)
Location: Hemel Hempstead/Watford

Re: Horn not working...mot looming!!

Post by claudiu2s » Fri Jan 11, 2019 3:05 pm

Take the airbag off again and check all wires are connected on the back of it


Sent from my iPhone using Tapatalk
I have genuine VCDS, VagCAN Pro and ODIS with online server access for any of your programming needs in Hemel Hempstead/Watford area.
vcds.diagnostic@gmail.com
https://www.facebook.com/pg/VCDSDiagnos ... e_internal
http://vcds-diagnostic.simplesite.com/

User avatar
Beaker2135
Hyper Poster
Posts: 973
Joined: Mon Aug 31, 2015 6:28 pm
Engine size/power: 1.6 CR TDI (102bhp)
Location: Cumbria

Re: Horn not working...mot looming!!

Post by Beaker2135 » Fri Jan 11, 2019 4:04 pm

I needed a new air bag loom to get the horn working when I did MFSW on my 2014
If it ain't broke, fix it 'til it is

subdub
100BHP+
Posts: 106
Joined: Sun Oct 30, 2011 7:37 pm
Engine size/power: 1.0 TSI (100bhp)

Re: Horn not working...mot looming!!

Post by subdub » Fri Jan 11, 2019 6:49 pm

https://www.briskoda.net/forums/topic/4 ... ing-wheel/

I think the bottom photo will solve it. Fingers crossed

Sent from my SM-N950F using Tapatalk


Avalanche
200BHP+
Posts: 282
Joined: Wed Aug 20, 2014 5:05 pm
Engine size/power: 1.6 CR TDI (102bhp)
Location: Thelwall, Warrington, Cheshire.

Re: Horn not working...mot looming!!

Post by Avalanche » Sat Jan 12, 2019 8:50 am

When I fitted my mfsw the horn didn’t work on my van either, but it was fine once it was all coded in by Doc.
2011 Silver 1.6tdi Maxi Panel Van

Post Reply