Aftermarket RCD330

Random Caddy chat.
Not the place for sale or wanted topics.
User avatar
Boonalon
Caddy Fan
Posts: 85
Joined: Wed Aug 08, 2018 10:13 pm
Engine size/power: 1.6 CR TDI (102bhp)

Re: Aftermarket RCD330

Post by Boonalon » Thu Jun 27, 2019 10:08 pm

Check coding of the unit


Sent from my iPhone using Tapatalk

Ripley55
Caddy Fan
Posts: 60
Joined: Sun Apr 07, 2019 4:38 pm
Engine size/power: 1.6 CR TDI (102bhp)

Re: Aftermarket RCD330

Post by Ripley55 » Thu Jun 27, 2019 11:12 pm

Hi @Boonalon

I've been on the RCD330 site, and it looks to me like it's sort of pot luck as to whether the unit actually comes to you coded or not ? Looks like Lance ( LS Spark) was lucky to have his come coded already, whereas it may be mine is not ?

I'm on Nights at the moment, but first chance I get, I'm going to get it over to my mate's garage, and get it hooked up to VCDS and coded.

I was also reading about the latest software version for the RCD330's to load up from your iphone, and if i feel lucky, may try to do that as well, although not sure why and If I actually need it Ha Ha Ha :D :D :D

Dave

User avatar
Boonalon
Caddy Fan
Posts: 85
Joined: Wed Aug 08, 2018 10:13 pm
Engine size/power: 1.6 CR TDI (102bhp)

Re: Aftermarket RCD330

Post by Boonalon » Fri Jun 28, 2019 8:05 am

Correct I’ve fitted 4 now and 3 were not coded, just before you start changing the coding ensure the camera is working. What I normally do is run the output from the camera into a TV. That way I know the camera set up is ok, so when I connect it to the radio I know that part of the set up is ok.

As for the update it’s good, but it won’t affect your issue.

My advice try the TV test


Sent from my iPhone using Tapatalk

steri
Caddy2k Groupie
Posts: 1
Joined: Wed Jul 10, 2019 5:41 am
Engine size/power: 1.6 CR TDI (75bhp)

Re: Aftermarket RCD330

Post by steri » Wed Jul 10, 2019 5:45 am

hi,
I bought my "no name" RCD330 from this same seller from holland

I'm having some problems with my GPS receiver.
It only gets 2-4 satellites and does not work properly :( My cellphone works fine at the same spot on car.

So my question is at where have you mounted this antenna?

Br, steris
new caddy owner from Finland

Post Reply